СОФТУЕР ELTRADE ДЕТЕЛИНА CТАРТ

цена: 30.00 лв

Цената не включва инсталация, монтаж и обучение.
Детелина Лайт е софтуер за управление на малки и средни търговски обекти като кафенета, малки магазинчета, павилиони и будки. Модификацията „Детелина Старт“ е продукт, който ви предоставя уникална възможност да „наемете“ използването на този софтуер, вместо да го закупувате.

Предимства на „Детелина Старт“
• Гъвкаво ценообразуване – плащате само за предварително уточнен период, в който искате да ползвате софтуера. В случай, че не може да заделите първоначално цялата сума по инвестицията за закупуване на продукта Детелина Лайт, специално калкулираните схеми по месечно и периодично наемане, ще ви улеснят да се сдобиете с него бързо и лесно, когато ви потрябва, без да се налага да събирате пари и да чакате.
• Не се изисква да осъвременявате продукта след година или две, тъй като чрез Детелина Старт вие имате достъп до най-новите версии на продукта.
• Избирате сами колко време да ползвате продукта и да разучавате функционалността му.

При покупка на Детелина Старт получавате хардуерна USB защита за софтуера, инсталационен диск и ръководство за употреба + 1 месец безплатно ползване на софтуера.
При инсталирането на програмата е необходимо да въведете защитен ключ, който ще получите, за да активирате продукта за съответния период.
След изтичане на гратисния период, защитен ключ може да получите при закупуването на абонамент за избран от Вас период - за повече информация вижте раздел Софтуер, поле Плащане на абонаменти.